Haussa AD!

Me: Mahtava työporukka, mielenkiintoiset asiakkaat ja aina vain kasvava bränditoimisto.

Sinä: Mainostoimistokokemus ad:na tai luovana johtajana. Olet jämäkkä tiimin johtaja ja mukava työkaveri. Sparraat niin työkavereita kuin asiakkaita. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa, hahmotat suuria kokonaisuuksia ja vain paras on sinulle kyllin hyvää. Osaat antaa ja vaatia, näytät esimerkkiä ja pusket aina kohti parempaa. Et pelkää esitellä keskeneräisiä ideoitasi ja arvostat työkavereidesi mielipiteitä. Poimit briefistä sen olennaisimmat pointit ja hallitset tarkentavat kysymykset. Osaat laatia presentaation, jolla pystyt myymään näkemyksesi ja ratkaisusi asiakkaillemme.

Työssä onnistuminen edellyttää seuraavien ohjelmien hyvää hallintaa: Photoshop, Illustrator ja InDesign sekä Microsoftin toimisto-ohjelmat. Pääasiallisena työpaikkanasi on Mustanlahdenkadun toimistomme Tampereella.

Haluamme vapaamuotoisen hakemuksen + cv:n palkkatoiveineen. Lähetä hakemuksesi 27.10. mennessä osoitteeseen: rekry@mediaporras.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Siirtola: juha@mediaporras.com tai 050 302 2731.

 

KONSEPTISUUNNITTELIJA / STRATEGI

Tehtävänäsi on luoda unohtumattomia brändikokemuksia ja markkinointiviestinnän konsepteja. Osaat tuotteistaa ja paketoida erilaiset palvelut asiakkaita kiinnostaviksi kokonaisuuksiksi. Vastaat tekstien verbaalisesta vaikuttavuudesta, muotoilet asiakkaidemme lauseista tarinoita ja osaat kiteyttää olennaiset asiat valitusta mediasta riippumatta. Tarjoamme työpöydän Mustanlahdenkadun kulmasta, mielenkiintoisia asiakkuuksia, monipuolisia tehtäviä ja ainoastaan hyviä työkavereita.

Toivomme että omaat jo kokemusta markkinointiviestinnän suunnittelusta ja konseptoinnista. Olet taitava sanailija, brändiosaaja, isojen kampanjoiden liideri, sosiaalinen ja mukava työkaveri. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen työhakemus, CV ja palkkatoiveesi 27.10.2017 mennessä osoitteeseen: rekry@mediaporras.com.


Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Juha Siirtola: juha@mediaporras.com tai 050 302 2731