AtriaTuottaja

“Mediaporras on tehnyt AtriaTuottaja-lehdestämme entistä raikkaamman ja lukijaystävällisemmän. Yhteistyö on sujunut mainiosti ja joustanut aina tarvittaessa. Lehden teossa on tärkeää, että on sekä tarkkuutta että idearikkautta: tekstien pitää olla hyvää suomea mutta samalla otsikot ja ingressit kaipaavat usein särmää. Siinä Mediaportaan Niina ja Mari ovat olleet meille suureksi avuksi.”

- Hanna Kasari, markkinointipäällikkö

AtriaTuottaja

AtriaTuottajat on Atrian asiakastiloille ja yhteistyökumppaneille jaettava lehti. Me pääsimme raikastamaan tämän perinteikkään, laajasti luetun ja pidetyn julkaisun ulkonäön. Ilmeuudistuksen yhteydessä terävöitimme otsikointia ja ingressejä. Näin syntyi kokonaisuus, jonka seurassa on mukava viihtyä ja viisastua.

AtriaTuottaja

Mediaportaan pitkän linjan tuotanto-AD Niinan suunnittelemat muutokset olivat asiakkaan mieleen. Heti ensimmäisen lehden tultua painosta oli selvää, että yhteistyömme Atrian kanssa sujuu saumattomasti. Uusien, tehokkaiden oikoluku- ja otsikointitapojen ansiosta korjauskierrosten määrä vähentyi huomattavasti ja jutut muotoituivat entistä paremmiksi.

AtriaTuottaja

Nelikymmensivuinen AtriaTuottajat ilmestyy neljästi vuodessa. Alusta asti kohdilleen loksahtaneet toimintatavat jäivät pysyviksi – selkeät yhdessä sovitut rutiinit nopeuttavat tekemistä, säästävät toimitustiimin aikaa ja tekevät lehdestä odotetun postin kaikille sen yli 10 000 lukijalle.