Ahlman

"Mediaportaan henkilöstön kanssa on ollut todella mukava työskennellä. Heidän luovuutensa yhdistettynä asiakkaan tarpeiden ymmärtämiseen on todella huippua. Kokobrändimme uudistaminen onnistui. Kiitos myös siitä, heillä on pitkä pinna muokata juttuja asiakkaan välillä sekavienkin muutostoiveiden mukaan."

- Tarja Hovila, rehtori

Ahlman

Ahlmanin ammattiopisto ja Oriveden Opisto yhdistyivät yhdeksi valtavaksi kokonaisuudeksi. Molemmilla oppilaitoksilla on pitkä ja maineikas historia. Sen lisäksi niiden koulutusalat poikkeavat toisistaan täysin. Luova tiimimme kartoitti Ahlmanin ja Oriveden ilmeet vuosien varrelta. Historian lisäksi kävimme läpi kilpailijat ja heidän tapansa markkinoida itseään. Lopputulos kiteyttää tämän kaiken ja toimii samalla kivijalkana Ahlmanin hankkeiden omille ilmeille

Ahlman

Suunnittelimme ja toteutimme BASE –alustalle sivuston ja järeän hakupalvelun. Hallintatyökalujen ansiosta asiakas voi pitää kurssitarjontansa reaaliaikaisena: rivin päivittäminen tulostaa muutoksen kaikkialle yhdelle kerralla. Sivustolla on myös rajapinta kurssi-ilmoittautumisjärjestelmään. Kaikkien räätälöintejen päämäärä oli massiivisen datamäärän vaivaton hallinnointi ja päivittäminen. Facebook- ja Instagram –feedit ohjautuvat sivulle automaattisesti.

Ahlman

Ahlmanin opintovalikoima on todella laaja, minkä vuoksi myös kohderyhmien kirjo on laaja. Olemme eri linjoille ja kursseille räätälöineet useita, tarkasti suunnattuja some-kampanjoita. #Huipputyyppivideomme kertovat tarjonnasta maailman toiseksi suurimmassa hakukoneessa, YouTubessa. Google Adwords hakusana- ja display-kampanjoilla olemme ohjanneet tuhansia ihmisiä suoraan juuri heitä kiinnostavien alojen sivuille.