Fimlab

Fimlab

Fimlab on verovaroin rahoitettava laboratorioyritys, jolla on 100 toimipistettä ympäri Suomea. Se on alansa tärkein asiantuntija, jolla on käytännön työn lisäksi velvollisuus kehittää, kouluttaa ja tutkia yhteisen hyvän eteen. Fimlab Laboratoriot Oy kaipasi koko viestintänsä kattavaa uudistamista sekä uudistuksen jalkauttamista henkilökunnalle ja asiakkaille. Tavoitteena oli tehdä yrityksestä ja sen palveluista helpommin lähestyttäviä.

Fimlab

Ison uudistuksen kivijalka on toteuttamamme viestintäohje. Se muotoutui yhteistyössä asiakkaan kanssa kilpailija-analyysin, workshopin ja verkkokyselyn pohjalta. Viestintäohje purkaa brändin avainsanoiksi ja asiakaslupauksiksi ja määrittele yrityksen tone of voicen. Kiteytyksen lisäksi tekemämme viestintäohje kertoo selkeällä ja ymmärrettävällä kielellä sekä konkreettisilla esimerkeillä, kuinka Fimlab voi välittää ydinviestejään kaikessa arjen toiminnassa.

Fimlab

Ilmeuudistus pohjautuu viestintäohjeessa määriteltyyn brändin ytimeen. Se on nyt samaan aikaan alansa huippuosaaja sekä helposti lähestyttävä ja inhimillinen. Ilmeen jalkautus on alkanut ja jatkuu vaiheittain. Viestit ja ilme on suunniteltu myös toimimaan kivijalkana Fimlabin uusille, vielä julkaisemattomille konsepteille.