Hahle

Hahle

Hahle Group tarjoaa asiakkailleen kalusteita ja kokonaisvaltaisia säilytysratkaisuja. Me olemme suunnitelleet konsernin logon ja ilmeen sekä rakentaneet massiivisen, lähes parin tuhannen tuotteen tietokannan. Toimitamme ja taitamme myös Hahle Groupin sidosryhmälehteä.

Hahle

Hahle Groupin tietokanta on valtava: tuotteita on 1800 ja ne muodostavat yhteensä 400 erilaista tuotesivua. Tekninen tiimimme on räätälöinyt sivuston BASE-alustan juuri yrityksen tarpeita vastaavaksi. Ylläpitäjä pystyy hallitsemaan valtavaa tietomäärää yhdestä paikasta. Jokainen tehty muutos myös päivittyy yhdellä klikkauksella kaikkiin tarvittaviin paikkoihin.

Hahle

Sivusto laajeni entisestään, kun myös myös eestinkielinen sivusto siirtyi osaksi samaa pakettia. Siirron myötä ylläpito on entistä helpompaa, sillä osana samaa tietokantaa päivitykset näkyvät ilman erillistä työtä myös eestinkielisellä puolella. Teknisen työn tavoite ja lopputulos on se, että yksi ihminen pystyy hallitsemaan tuhansia tuotteita, kahden eri maan sivustolla.