Kivaa tekemistä

"Olemme tyytyväisiä Mediaportailta tulleisiin kehitysehdotuksiin ja siihen, että kaikki tärkeä - niin sisältö kuin tunnit - on hyväksytetty meillä ja turhia palavereja ei ole tarvinnut pitää. Meille on tähän asti ollut ehdottomasti oikea tapa rakentaa vapaa-ajan mediaamme yhteistyössä Mediaportaan kanssa verrattuna esim. isoon it-firmaan tai omaan it-ihmiseen."

- Henri Elo, yrittäjä

Kivaa tekemistä

Kivaa tekemistä on koko Suomen kattava vapaa-ajan media ja hakupalvelu kivalle tekemiselle. Olemme saaneet olla mukana rakentamassa palvelua ja tukemassa sen kasvua aivan alkumetreiltä asti. Uusimman logon ja ilmeen suunnittelimme yhteistyössä asiakkaan kanssa. Luova tiimimme kiteytti palvelun syvimmät arvot ja syntyi lopputulos, joka on kuin palvelu itse: helposti lähestyttävä, nykyaikainen ja raikas.

Kivaa tekemistä

Kivaa tekemistä -palvelu on kasvanut räjähdysmäisesti ja sen myötä hakupalvelun uudet toiminnalliset vaatimukset tarvitsivat taustalleen pitkälle vietyjä teknisiä ratkaisuja. Suunnittelutyö pohjasi aiemmalta sivustolta kerättyyn dataan, palvelun käyttäjien kokemuksiin ja asiakkaan toiveisiin. Sivusto on rakennettu ja räätälöity BASE –alustalle. Keskityimme tekemään käyttöliittymästä tehokkaan, helppokäyttöisen ja nopean.

Kivaa tekemistä

Otimme käyttöön myös BASEn uusimpia ominaisuuksia: artikkeli- ja blogitoiminto, kommentointikomponentti, tuote- ja palvelukantojen hallintatyökalu, lomakkeiden luontimahdollisuus, ostoskori ja parannukset extranettiin ja tiedostonhallintaan paitsi helpottavat ja nopeuttavat sivuston ylläpitoa, tekevät siitä myös käyttäjäystävällisen.
Lopputuloksena on vetovoimainen ja selkeä hakupalvelu, joka kutsuu sivuston käyttäjän kivan tekemisen pariin ympäri Suomea.