Lost in music

"Mediaporras BASE teki työstäni yksinkertaista. Käsittelin päivittäin suurta määrää tietoa ja meille suunnitellun ratkaisun ansiosta kaikki pysyi pilkun tarkasti järjestyksessä."


- Emmi Pääkkönen, tuottaja

Lost in music

Lost in Music eli LIM on Suomen suurin show case -festivaali. Vuonna 2015 mukaan haki 591 esiintyjää, joista tuomaristo valitsi 111 bändiä esiintymään 15 eri keikkapaikalla. Suurimmaksi haasteeksi nousi siis verkossa hallinnoitavan datan massiivinen määrä. Kehitystiimimme räätälöi BASE-alustaa niin, että kaikki data oli hallittavissa yhdestä paikasta helposti ja ilman poikkeuksia.

Lost in music

Festarikansa on kännykkäkansaa, joten osa kokonaisvaltaista luovaa ratkaisuamme oli LIM-mobiiliapplikaatio. BASE-alustaa räätälöitiin niin pitkälle, että yksi ihminen pystyi hallinnoimaan sisältöä yhdestä ainoasta paikasta; jokainen päivitys tulostui samalla kerralla sekä verkkosivustolle että applikaatioon. Kustomoinnin ansiosta asiakas pystyi BASEssa hallinnoimaan myös some-fiidejään – ja festariväki kiitti hyvästä lisäsisällöstä.

Lost in music

Lost in music on yhtä lailla kovan luokan musadiggareiden kuin seuraavaa tähteä etsivien ammattilaisten tapahtuma. Festivaalin ilmeen pitää hehkua ihtohimoa ja puhutella monia eri kohderyhmiä. Räväköiden väriensä ansiosta LIM ei jää huomaamatta sen pahemmin katukuvassa kuin olutpullon kyljessä. Se haluaa tulla löydetyksi kuin jokainen tapahtuman aikana lavalle nouseva yhtye.