Pälkäne

Pälkäne

Pälkäne on aktiivinen ja kehittyvä 7000 ihmisen kunta, jolla on paljon annettavaa niin asukkaille, matkailijoille kuin yrittäjille. Vireän Pälkäneen vanha ilme viesti kuitenkin päinvastaista ja kunta kaipasi täydellistä ja rohkeaa muodonmuutosta. Kiteytimme yhdessä asiakkaan kanssa tärkeimmät kilpailuetutekijät ja ydinviestit kohderyhmittäin. Tämän kivijalan päälle suunnittelimme uuden, raikkaan ja mielikuvitusta ruokkivan ilmeen.

Pälkäne

Onnistunut ilmeuudistus poiki välittömästi lisää yhteistyötä. Tonttikampanjan päätuote oli making of –video: pälkäneläiset lapset valloittivat toimistomme, sillä ketkäpä muut tietäisivät paremmin, miksi Pälkäneellä on hyvä asua! Matkailukampanjassa kysyimme, miksi matkustaa muualle, kun koko maailma löytyy Pälkäneeltä. Toteutus oli menestystarina: 200 tykkääjän FB-sivulla postauksia jaettiin useita satoja kertoja ja VisitPälkäneen tykkääjämäärä moninkertaistui.

Pälkäne

Pälkäneen kunta valitsi meidät myös uudistamaan verkkosivustonsa. Samalla sivusto siirtyy BASE –alustalle. Vaaditut ominaisuudet ovat erittäin monitahoisia, minkä vuoksi sivusto on teknisen räätälöinnin mestarinäyte. Pitkälle viety kustomointi on mahdollista, koska BASE on kehitetty kokonaisuudessaan Mediaportaalla ja jo lähtökohtaisesti joustavaksi järjestelmäksi, jossa asiakkaan tarpeet ovat aina tärkeimmässä osassa.