Provinssi

Provinssi

Olemme saaneet olla tekemässä Provinssin ilmettä jo vuodesta 2011. Suunnittelun lopputuloksen on taivuttava moneksi, sillä jättitapahtuman tarpeet kattavat kaiken lavakankaista digimarkkinointiin ja olutpullon etiketteihin. Tänä vuonna listallemme tuli myös uusi aluevaltaus, kun festarikansa villiintyi tatuoimaan iholleen origamihahmoja!

Provinssi

Verkkosivusto on kansainvälisiäkin vieraita houkuttelevan Provinssin markkinoinnin keskiössä ja siksi sen on oltava puhutteleva, helppokäyttöinen ja hyvännäköinen laitteesta riippumatta. Olemme räätälöineet sivuston BASE-alustaan lukuisia asiakaskohtaisia ratkaisuja, jotta myös niiden ylläpitäminen olisi vaivatonta. Lopputuloksen onnistumisen allekirjoittavat verkkovierailijat: kokonaisuudessaan kävijöitä oli vuonna 2015 yli miljoona.

Provinssi

Olemme jo vuosia hoitaneet Provinssi some- ja Google-markkinointia. Näyttävä ilme, toimiva verkkosivu ja tarkasti kohdennettu kampanjointi yhteen sekoitettuna muodostavat cocktailin, jonka onnistumisen puolesta puhuu lopputulos. Viime vuonna Provinssiin saapui sen pitkän historiansa toiseksi suurin yleisömäärä ja tänä vuonna rikki paukkui yhden päivän festariennätys.