Seikkailupuisto Pakka

"Olemme tyytyväisiä siihen, että valitsimme Mediaportaan kumppaniksemme heti toimintamme alusta asti. Seikkailupuisto Pakan nettisivut ja Facebook sivut saivat upean visuaalisen ilmeen. Tästä on hyvä jatkaa brändimme kehittämistä. Iso kiitos myös tilanteiden niin vaatiessa nopeasta toteutuksesta!"

- Tuomo Priuska, seikkailupäällikkö
 

Seikkailupuisto Pakka

Pakka on Kalajoen hiekkasärkillä sijaitseva seikkailupuisto täynnä aktiviteettejä kaiken ikäisille ja tasoisille seikkailijoille. Kesällä 2015 avattu puisto laajeni jo toisena vuotenaan kirjaimellisesti suurten pelaajien joukkoon. Kolmentoista seikkailuradan lisäksi puistossa komeilee Euroopan korkein seikkailutorni. Me olemme saaneet olla mukana seikkailemassa pakkalaisten kanssa aivan alkumetreistä asti tehden todella tiivistä, viikottaista yhteistyötä.

Seikkailupuisto Pakka

Energiaa, elämyksiä ja luontoa – tämän kaiken piti huokua seikkailupuisto Pakan ilmeestä. Verkkosivun toteutimme asiakkaan toiveesta avoimen lähdekoodin WordPress-alustalle. Sivuston rakennetta olemme muokanneet sitä mukaan, kun puisto ja sen sisältö on laajentunut. Seikkailupuisto Pakan ottamien kuvien lisäksi oma valokuvaajamme on käynyt ikuistamassa aluetta. Näin on kerääntynyt kattava kuvapankki, josta löytyy sopiva tunnelma ja kokoonpano kaikkiin seikkailupuiston markkinointitarpeisiin.

Seikkailupuisto Pakka

Seikkailupuisto Pakan tärkein markkinointikanava on Facebook. Ideoimme sivulle säännöllisesti pieniä hyvän mielen kilpailuja ja postauksia tavoittaen jokaisella sponsoroimatta noin 10 000 ihmistä. Pohdimme kaikessa markkinoinnissa aina myös “mitä jos kuitenkin” –vaihtoehdot. Euroopan suurimman seikkailutornin avaamisesta kirjoitimme lehdistötiedotteen, toki pakkamaista kieltä käyttäen. Tuloksena oli korvaavatonta näkyvyyttä: juttu tai video viidessä eri mediassa!