Suupohja

”Yhteistyö Mediaportaan kanssa oli sujuvaa ja helppoa. Laaja ilmeuudistusprosessi oli ensimmäinen organisaatiossamme, joten yksityiskohtia ja hiottavaa riitti. Ilmeuudistusprosessi pysyi hyvin aikataulussa. Olemme tyytyväisiä saamaamme asiantuntijapalveluun.”

- Pia Valtonen, toimistosihteeri

Suupohja

Eteläpohjanmaalainen Suupohjan alue käsittää Isojoen, Kauhajoen, Karijoen, Kurikan ja Teuvan kunnat. Suupohjan kehittämisyhdistys tilasi meiltä sivuston, jonka tärkein tehtävä on elävöittää alueen eloa. Suunnittelutyön pohjaksi kävimme läpi lukuisia eri aluiden verkkosivuja ja huomasimme, että interaktiivisuus oli lähes poikkeuksetta jätetty huomiotta. Päätimme olla suunnannäyttäjiä ja nostaa sivuston tärkeimmäksi avainsanaksi yhteisöllisyyden.

Suupohja

Pääviesti, yhteisöllisyys, näkyy luonnollisesti suunnittelemassamme Suupohjan logossa ja ilmeessä. Sen lisäksi sovellussuunnittelijamme valitsivat sivuston taustalle ratkaisuja, jotka tukivat kärkinäkökulman toteutumista. Kooditiimi rakensi lopputuloksen avoimen lähdekoodin WordPress-alustalle. Seutuportaali on myös yhteensopiva niin ikään meidän toteuttamamme seikkailesuupohjassa.fi-matkailusivuston kanssa.

Suupohja

Sovellussunnittelijamme rakensivat sivustolle asiakkaan toiveesta tapahtukalenterin, blogitoiminnon sekä jatkuvasti päivittyvät Instagram-, Twitter-, ja Facebook-feedit. Näin sivusto elää jatkuvasti ja kaikki saavat äänensä kuuluviin. Sosiaalisen median kautta välitettyjen viestien lisäksi alueen asukkaat, yritykset ja yhdistykset voivat yhteisöllisyyden periaatteen mukaisesti päivittää verkkosivustoa itse.